Tuesday, May 5, 2009

Så gjorde jag det här istället för det jag borde...

Att sova tokigt fuckar upp en. Några timmar här, några timmar där. Vaknar upp helt paralyserad. Oförmögen att göra något (förutom att måla i Paint och chatta om okristliga aktiviteter.) Som att hamna i en inbillad minidepression.

Ena sekunden tänker jag Pepsi Max. Sen tänker jag dusch. Så saknar jag lite grann. För att snabbt inse att FAAAAAN vad jag borde prestera. Plugga eller jobba. Jag suger. Tanken hoppar raskt in i insikten att jag borde ta tag i mig själv och sluta surfa runt. Är duktig till och från men jag tror inte det räcker. Man borde vara stabil vid 25-års ålder. Så borde man svara på SMS också. Just det. Nej, jag vill åka och träna, träna!

Det är sömnen som gör det. Men så har jag alltid varit en kvinna av impulser. Gör det som faller mig in utan att tänka steget längre. Dumt. Eller nej förresten, det hade varit tråkigt att vara en grå mus som gör alla rätt. Jag tror jag fortsätter utmana Svenssonödet. Ikväll är det i alla fall redovisning på JIK:en. Lattjo lajbans! Av: Josefin 25 år, "Slalom i sinnet"

3 comments:

Chris said...

Men älskade vännen tagga ner nu...
Ta ett djupt andetag och så säger du:
-vad gör väl det om 100 år? :)

Ena dagen är upp andra är ner men vi samlar på UPPGÅNGAR va? :)
Tänk på allt som gör dig glad.. tänk på L.A., tänk på INTRO, tänk på E-type, tänk på dans, tänk på efterfest hos Tillan, tänk på skratt så magen gör ont, tänk på vårt framtida gym.. och tänk att DU ÄR SÅ JÄVLA GRYM!!!!!!!!!!!!!!

Jag kommer till Sthlm tors-fre, hoppas vi kan ses då. Josse o Sara pratade om nåt danspass på fredag om inte annat?

Saknar dig! kramar i massor!!!

ps. ja det är jättekul med H ;)

tomtebloss said...

Sötisen!

Jag tror stenhårt på att du kan vara en rosa och färgsprakande liten cool mus trots att du sover dina timmar på natten (observera på natten)och låter lilla kroppen och hjärnan få lite vila nu och då =)

Pussar på dig, nu ska den här musen (vet inte vilken färg den bär) sova så hon hon orkar med ännu en tidig morgon om några timmar!

Puss på den rosa nosen!

MÄry said...

Lyssna på kroppen och gör det som är rätt och känns rätt.
Och lyssna på dina vänner.

Men tyvärr vet jag inte vad för radikal ändring man ska behöva göra för att ändra hur man är och sina impulser.

Puss på dig!

Försöker ringa igen ikväll..hehe Men tycker det är trevlig med mobilsvar (ska ändra mitt så det inte låter så formellt, så att man vågar lämna svar)..=)