Sunday, May 24, 2009

Kalaskulig reunion

Hemkommen med bara en gnutta söndagsdepp. Det får man vara nöjd med. En smula ångest över dagens svullande. Men imorgon kickar jag igång ett länge planerat Fatass-liv så det är lugnt. Bara lite mer fett att jobba bort helt enkelt.

Har haft en fantastiskt rolig helg. Är för evigt tacksam över de fina vänner jag har, och inte minst över att Maria kom hem och lekte med mig. Vi röjde på dansgolvet igår så det stod härliga till. Love you till månen (med mellanlandning i UK) och tillbaka.

Hizze - Tack för fikat igår! Det var trevligt, kom nu ihåg det vi pratade om...Mer evil guy ;)

Gårdagen var kalasbra. Jag, Maria och Mariana åt en dignande salladslunch hemma hos pappa (tack pappa, du är bäst) och sköljde ner grönsakerna med bubbel. Bubbel gånger tre. Mängder av ämnen avhandlades samtidigt som sminket flödade och 90-talsklassiskerna dånade i högtalarna. Scatmandooo, weeehhaaa! Little Josefine joinade oss i sin prydliga look och sedan stormade vi Aveny och klassåterträffen, högstadiet tio år senare.

Folk var nu som de var då. Förutom att en hel drös youngsters gått och avlat barn vill säga. Maten var rätt så crapig. Okristligt dåligt ordnat på det viset. Vin, sprit och cider dracks i en salig och framförallt äcklig blandning. Lite mingel och massa dans. Roligt, älskar det! Min favoritparfym gick upp i rök. Det var klantigt. DJ:n var lika kaxig som han på Oscar. Tyckte att Varför ska man spela NY musik, de i Sundsvall fattar ändå inte vad som är bra. IDIOT. Jag blev asförbannad och ville kasta något hårt i hans fula fejs. Som tur var besinnade jag mig.

Tydligen var jag lika het som i mellanstadiet. Jag pustade ut över att jag inte tjockat till mig utan att jag fortfarande is going strong, samtidigt som jag funderade över hur het jag faktiskt kan ha varit som 11-åring? Ehh...Men tack, tack tack.

Skippade efterfesten och fick som tur var bärhjälp hem, haha. Nätt klump på närmare 60 mjölkpaket. Mina fötter (som idag svällde upp till elefantomfång i bussen, fick ringa nurse Sara för lugnande råd) gjorde ont som satan.

Idag var det buss. Buss buss buss och jag är glad att jag hade Mariana som sällskap.

Nu vankas final cut on the uppsats inför inlämning till examinatorn imorgon. Eller så somnar jag till Schyffert på SVT Play och hårdkör imorgon bitti. Det känns bra det här. Framledes kan kan jag lägga ner energi på träning och solande. Då mår jag bra.

Bilderna igår togs med Marias kamera så ni får hålla till godo, men några får ni ändå...Och såklart en saknad bebis...

2 comments:

dancesoulie said...

Hahaha, ostkroken HAHA! Hoppas fötterna mår bättre nu..kanske var gårdagens dansande då som tog kål på dom =) Vad UNDERBART det lät att få lägga energin på tränande och solande..skulle jag också behöva, då skulle jag njuta! Men först ett arbete till...SEN får jag oxå joina dig i din underbara värld!

Puss älsklingen! Gå å lägg dig du med =) Råd från en snart färdig nurse ;)

Märy said...

lady lovelocks säger jag bara :)