Sunday, May 31, 2009

Perfekt i solen

Har haft tre underbara dagar i solen. Stockholm är en fantastiskt vacker och härlig stad när det är sommar. Promenerade från Sjöstaden till Universitetet i fredags morse, en befriande känsla. Efter jobbet gick jag och Batman på tur. Turen inkluderade tävling i balansgång, titt på fina hus och klättring i koja. Tur man fick massage som belöning. Turer är utmattande.

I lördags blev det halvengagerad styrketräning innan vi hängde på stan i hettan. Lite shopping för båda, ett minst sagt lustigt möte och sedan solstolshäng vid Strandvägen där alla marathonlöpare sprang förbi. Jag är verkligen imponerad av alla som sprang, grymt.Nice...

På kvällen var det partaj, överraskningsfest för Per i Uppsala eftersom han tagit examen. Grattis kompis! Vi hade fixat knytkalas på Isabellas terass mitt i stan, fantastisk utsikt. Mat, dricka, frågesport till (stackars förgrymmade) Per ;) och trubadur. Gick till BJ vid ett och röjde järnet tills jag och brorsan tog nattbussen till Sthlm. Superlyckad kväll med många trevliga människor :) (Guldstjärna till dig Chrissan, dina projektledartalanger rockar.)Per fick en fin T-shirt...=)

Morsdag idag, grattis mamma och Karin såklart! Lägligt nog var mamma i stan så vi fikade i Sjöstaden innan jag följde henne till Finlandsfärjan. Stekhett ute! Sist men inte minst har jag dansat i eftermiddag...Lycka för själen :)

Ni ser vilken lovely weekend det här varit. Vi hoppas på fortsättning imorgon.

Mindre roligt är att jag efter veckans hårdträning fick (enligt mamma) ödem i mina armar. De svällde upp till farmorsstorlek. Kul när man tränar för att hålla sig smärt och snygg, och så får man raka motsatsen upptryckt i ansiktet? Nu blir det styrkevila, hoppas att svullnaderna försvinner.

(Veta mer om Batman? Jag vet inte riktigt. Försöker för en gångs skull respektera min omgivnings integritet vad gäller outandet i bloggen ;))
Världens sötaste bebis är cool när hon sover i vagnen.

2 comments:

Fia said...

Okej okej :P Jag fattar vinken.. Hihi... *KRAM PÅ RE*

Märy said...

Vad cool du såg ut i solstolen, hehe :)

Fonka inte att ringa dig i helgen (okej rå jag försökte bara 2 ggr å en gång var det mitt fel å ja..okej, jag försöker igen..)

Puss på dig :)

Psst..sakta men säkert kommer de gamla mars-och april inläggen upp på vår lilla husblogg ;)