Friday, November 7, 2008

Sol, shopping & party - life as it should be

Hepp!

Nu är det varma dagar i L.A. igen :)

Gårdagen spenderades i gymmet, på soldäcket, ätandes en massa mat på Sunset, på klipporna i Malibu, njutandes bara av att få åka bil i världens mest underbara omgivning och slutligen i publiken på den ökända synapsen - skolans dansshow som vi innan vi tog vårt förnuft till fånga skulle delta i. TACK GODE GUD för att vi tänkte rätt. Majoriteten av alla danser var av det moderna slaget och årets trend verkar vara att springa runt på scenen. Mamma - önskar du var där så hade vi kunnat skratta gott tillsammans.

Idag har jag målmedvetet kutat runt på "stan" i hopp om att hitta en cool partyklänning. Tji fick jag, till och med när jag började pröva de dyra dressarna. Till slut kom jag över en kort paljettsak i alla fall...

Nu är det förfest! Jag tackar mina roomiesar för dagens look - Frida sminkade mig grymt snyggt, fixade mitt hår tillsammans med Sara och de övriga får ta cred för det mentala stödet ;) TACK min älskade familj! Jag, Frida och Josse har även lekt lite tillsammans med Buster...Haha.

No comments: