Friday, November 14, 2008

Myrorna...

...i kroppen har lämnat mig. Otroligt skönt. Diffus oro är ytterst obehagligt. Tänk så mycket vacker musik kan göra.

Får lämna in uppsatsen lite senare helt enkelt :)

Mamma, hinner nog inte maila dig, men jag lovar att jag ska akta mig för flummiga typer med "hawaii-skjorta, rastaflätor och surfingbräda under armen. (Och som när solen går ner drar fram ukulele och andra mystiska ting.)" Haha. Älskade mamma.

Ser fram emot en underbar resa till Maui tillsammans med fyra underbara tjejer: Josse, Sara, Katta & Emelie. Eftersom jag är den enda över 25 med körkort vankas det troligen körning för undertecknad. *HOST!* Frida blev liite orolig i morse när jag skulle flytta en bil och var tvungen att fråga vilken pedal som var bromsen. För tusan, det var ju längesedan jag körde!

HÄR ska vi bo :) Pussar & Kramar till er!

2 comments:

Anonymous said...

Tänkte bara önska er en trevlig resa till Hawaii! Glöm inte bort att fota - vill se, vill se, vill se!!! Pussar & kramar från oss :o)

Märy the houseowner said...

Förstår precis hur du känner dig.. har man väl börjat stressa upp sig över allt som måste göras så går det som inte att röra sig eller göra något av det som absolut MÅSTE göras. Utan precis allt annat kommer före..det är skumt det där..

Tur att myrorna hoppade ur kroppen till slut iaf så du får njuuuta av semestern! Och jag hoppas du har koll på pedalerna i bilen nu så att ni inte kör in i en palm(?). Ser ut som ett riktigt lyxboende och är övertygad om att ni brudar kommer att ha en fantastisk semester!

Hälsa allihopa och håller med föregående talare om att vi vill se bilder :)

Puss o kram (liite snö kvar på backen faktiskt här..men det regnar nu..suck)