Tuesday, November 25, 2008

Bildagen

Idag har jag och Elin haft en bildag! Vi hämtade vår fina knallblå hyrbil vid flygplatsen tidigt imorse och har sedan haft den hela dagen. Jag ÄLSKAR att köra! Även om jag har fått utstå en härlig dos tutningar och (antagligen, svårt att höra genom rutorna) glåpord under dagen, hehe. Vi började dagen med...
  • ...äkta amerikansk frukost på IHOP. Äggröra plus pannkakor med smör & sirap. Starbuckslatte till det - Mmm.
  • In mot Hollywood och stjärngatan. Samma gamla turistrutt med andra ord ;)
  • Väl tillbaka i parkeringshuset lyckades vi charma till oss gratis parkering (istället för att betala 16 okristliga dollars) av en obehaglig skum kvinna. Hon fick min (felaktiga) mail i utbyte och vi gasade hastigt därifrån, inte ett öre fattigare :)
  • Här följde en jäkla massa bilåkande. Upp- och nerför bergen, in i Beverly Hills, runt runt. LA-körning på måfå. Ibland var tålamodet jämnat med marken. Mitt tålamod är uruselt.
  • Nästa anhalt: Cheesecake Factory vid Rodeo Drive. Elin hävdade att det var bland det godaste hon någonsin ätit, YES! Mission accomplished.
  • Upp på berget igen, nu till utsiktsplatsen vid Mulholland Drive. Kolsvart ute men en fantastisk utsikt över Los Angeles.
  • Sista stoppet innan hemgång blidde 99-cent Store och ROSS. Så var man ännu lite mindre rik...på pengar, men inte på saker. Hoho!
Hinner med två lektioner imorgon innan vi drar till Vegas. Baby. Yes!

6 comments:

Anonymous said...

Hahaha, näe, pengar är väl ingenting, men massa saker desto viktigare!!! Så sant så , vilken underbar filosofi vi har =) Hoppas du sover sött, jag ska bara ner och skriva ut en snabbis. misstänkte att din mamma skulle ringa om tatueringen när du skrivit så där på bloggen ho ho ha ha ha!

Puss

Anonymous said...

Du var sa duktig att kora vannen! jatteimpad...sa lugn & saker! :)
Tack for en superharlig dag bastisen min! (en av flera!)
I eftermiddag blir det Vegas babe!! Tjoho!!! :)Love ya!!

Anonymous said...

Shit va härligt ni ha´re snyggingar!!
Gott att se och höra att ni njuter och lever livet over there.
Få lite sol och färg på dig nu knubbhand;)
Ja, vi blir allt lite avis på er, här hemma är vi snuviga alla tre och pölsar fram i snökaoset.

Enjoy Vegas och fortsätt att stråla!
Varma kramar till er
Eja

Anonymous said...

Vad var det för bilmärke?

Jag skulle skicka ett mms i söndags men jag kan inte längre skicka mms, skit! I.a.f. var innebörden att jag och Emmy tycker att du ska komma hem, bums!

Josie1 said...

ELIN!!!! Jag hoppas du hade det bra i LA och Vegas, har hört att vegas trippen var lyckad. Massa kramar från den lilla josse

Anonymous said...

Lilljossan! Jag hade det helt underbart i Vegas, vilken upplevelse!! Hoppas du oxå hade det bra! Vi såg dig inte nåt, vi skulle ju synas vi fontänen!:)kram