Saturday, December 27, 2008

Julpotpurri

Vackra vita Sundsvall...
Joråsatte...Juledagen kom och gick och annandagen kom och gick. Det var grymt härligt att träna på juldagen, först styrka i gymmet och sedan rolig julaerobics. Kul att träffa en del bekanta också :)
Festandet på kvällen gick enligt förväntan, BRA :) Förfest hos Tillan med Chris, Josse, Fia, Marie m.fl. och sedan nattklubbande på Oscar. En lång kväll som fylldes mer av prat med gamla vänner än av dans. Jo, det gick att sminka sig själv faktiskt.
Bakisförmiddag igår med Per & Thomas. Vaknade vid åtta till Pers förtret och annonserade att Nu kör vi! Julefilm och Buzzspelande till snacksätande. Hyvens. Mådde inte helt okej vilket brukar bli resultatet av shottande och drinkdrickande ute på krogen.
Hela eftermiddagen och kvällen gick i slappandets tecken. Inte vilket slappande som helst dock, Emmy & Co. myste med oss hela kvällen :) Vi lekte massor, roligt tycker coola fastern!

Julebilder på familjen!
Liten tomte tittar ut...Mamma donar och fejar till julaftonens julbord. Klappar! Världens finaste lilla familj! Så det så. Farmor öppnar klapp från Maui :) Haha. Jag tillägnar denna Dagens Outfit till dig Josie! Jomen alltså han är snygg egentligen, kolla! Snacka om stolta farföräldrar...En av favoritlekarna, flyga upp i taket, weeee! Mamma & Barn! Weee så roligt! Kolla in texten på tröjan va! :)
Jutte: Nu är det ni som röstar på Team Sundsvall i Körslaget! De ligger ju risigt till de dära stackarna. Och om inte kören går vidare ikväll blir inte K särskilt känd och hur coolt är det? Nej jutte.

3 comments:

Anonymous said...

fint med vinterfotografier, när snön nyss fallit. Härligt att du haft en vit jul!

Josie1 said...

HAHAHA jag tackar och bockar för dagen outfit av Mats väldans vad bra han var på det där då!!! Bäbis är underbart söt och mamma är himla fin i brunt hår. Jag saknar en bild på Gudmor och bäbis!

Anonymous said...

Å det ar sa fint med sno, kan d inte borja snoa har i sthlm oxa! Vill ha sno! Hoppas allt ar bra :)