Thursday, December 11, 2008

Jullov!

Skolan är klar! Hade ett prov och en final idag i barnpsykologin. Blev återigen rena gissningsleken för vilket jag enbart har mig själv att skylla. DOCK ordnade det sig som det brukar och jag fick oväntat bra resultat. Producera, producera, I love it!

På baletten hade vi skriftlig final. Efter att i fyra månader ha stått som fågelholkar på balettlektionerna när läraren börjat snacka franska termer tog vi tag i saken. VIPS! En halvtimme senare kunde vi alla balettriktningarna och lite till. (Google är the shit.) *Slår mig själv för att vi varit latmaskar och fått skämmas i onödan.* Provet gick alltså helt okej, det vi kunde kunde vi, resten fick fantasin svara på. Ska bli spännande att se vilka betyg det blir på alla kurser med tanke på att jag varit borta en del...

Nedan ser ni mitt bevis på att jag gått på college! Köpte världens mysigaste mjukdress idag på skolan :) Snart hämtar Jack upp mig och Sara, vi ska åka till Hollywood och möta de andra i Familjen. *Kramar om er i min mjuka hood ;)*Pay no attention till mitt bleka fejs och min gråa uppsyn. Jag börjar bli sjuk på riktigt. Huvudsaken är dock att själen mår finfint :)

1 comment:

Anonymous said...

Fasen vicken najs hoodie! Coola collegebruden lixom :) Den ser faktiskt precis sådär mysig som man bara vill ha när man ska slappa hemma. Perfekt efter julmaten kanske?

Hoppas ni får ett härligt jullov nu over there, njut av era dagar!

Ses vid jul (utgång Juldagen?) =)
PUSS o hälsa the Family God jul!