Thursday, March 6, 2008

Sanningen om Carola ligger nog i dallret

Sanningen om Carolas fiasko

Varför får vi inte läsa några kvalificerade analyser om varför folket svikit Carola? Hon är trots allt ett nationellt fenomen som definierat Sverige under ett kvarts sekel.
Dominikas huvudtes går ut på att folket uppfattar Carolas tilltagande ansatser till fetma som ett utslag av arrogans, som att stjärnan anser att hon är så fantastisk att hon inte behöver bry sig.
Jag är ganska säker på att Dominika har rätt. Carola är inte Pavarotti och folk är mer fascistoida när det gäller fetma än vad de vill erkänna.
Jag har själv lagt på ett par kilon om året de senaste åren och anser att det måste vara förklaringen till att jag bara blir sämre och sämre bemött.
Från PM & Leos Blogg.

Precis vad jag har tänkt! Jag lovar! Jag har bara inte vågat yttra det för någon, låter ju helt befängt. Men hur befängt det än verkar så är det ju mitt i prick. För jag har också stört mig lite. När Carola var med och sjöng Evighet var hon taggad till tusen och snyggt vältrimmad. Den här gången verkar hon uppenbarligen inte bry sig lika mycket eftersom hon inte brytt sig om att skippa räkmackorna veckorna innan festivalen. Den här gången är det Charlottes tur.

Har ni funderat över varför vissa kvinnliga bloggerskor blir så populära? De är SNYGGA. Självklart ser jag hellre en vacker posande tjej än en av den motsatta typen.

Det är inte för att vara elak, det är bara så vi fungerar vi människor. Vi kan inte rå för det. Snygghet tilltalar och inger respekt. But make no misstake: Jag hejar på Carola hur hon än ser ut. Eller ja, så länge hon inte klipper sig kort vill säga.


1 comment:

Anonymous said...

Börjar nu inte snacka skit om min Carola =/ Hon är faktiskt 42 snart och mamma och kanske har viktigare saker i livet än att träna ihjäl sig för syns skull. Utseendet är inte allt har vi ju lärt oss =)pöss min tokus