Thursday, April 30, 2009

Än så länge funkar premiären :)

Okej. Nu känner jag mig lite ensam. Bebisen sover i sin säng och framledes antar jag att det är passivt vaktande som gäller. (Är första gången någonsin som jag är barnvakt.) Efter att mamman och pappan lämnat hemmet lekte vi. Sedan följde förvirring kring om bebisen bajsat eller ej. (Tack tack tack - nej. Ropar inte hej dock.) Senare alternerade vi mellan gråtattacker och lek/mys i stora sängen. Rätt som det var sov hon och efter telefoninstruktioner blidde det sovandes matning och sedan överflytt till lilla sängen. Håller tummarna för sömn resten av natten. Just det, hur i helskotta får man på den där pyjamasen? M & K, hon sover i blöja nu. Orkade inte fajtas. Britneys ungar brukar också gå i blöja.

Alltså, ensammen och festsugen. Undrar hur många som kommer vara på för partaj i helgen? Mm, precis. Jo, nu vet jag. Sara! :)

Jahapp...får la köra igång stora SMS-rajden nu då...Alla som svarar får en guldstjärna. Själv är jag kass på att svara på SMS så om det där med karma stämmer lär svaren vara få. Äh, vid närmare eftertanke så skiter jag i det. Jag pluggar eller tittar på Paradise Hotel istället. Hmm...svårt val.

2 comments:

dancesoulie said...

Duktig du e lilla barnvakten =)

FIESTA grande på lördag =) hihi...ska du med å grilla hos Madde imorrn kväll?

Puss på rej
Ps..jag hade svarat om du hade messat ;)

en som saknar sin bästisvän said...

JAG vill festa med dig vännen!!! Kommer på en gång, vart ska vi?? :)
Nu är det maj!! tjoho! Åh Josefin som barnvakt, va lycklig Emmy ska vara!! Du klarade det säkerligen galant vännen, är bra träning! :) puss på dig!