Thursday, April 30, 2009

Efterhandspublicering version 2

Höjden av nördighet alt. bloggfanatism: Jag sitter på ett cafe och bloggar. Inte live, utan i ett worddokument som jag sedan avser publicera vid internetåtkomst. Hu! Men vad tusan, jag vill ju seize the moment.

Alltså, jag på ett café vid Hornstull. Kaffe, datorn och Lugna Favoriter. Precis det älskar jag med Sthlm. Man kan vara alldeles ensam men mitt i. Ingen bryr sig.

Var grymt roligt på klassen idag, koreografin kändes bra, deltagarna var fantastiska (in my stammisar I trust) och inte minst, jag fick träna! Har ju min pakt ni vet. Plugg istället för träning.

Idag var jag och Batman och badade på Eriksdalsbadet. Vi avancerar steg för steg vad gäller badhus. Från Sumpan till Eriksdalsbadet, nästa gång satsar vi på ett riktigt äventyrsbad. (Check this out babe.) Får erkänna att bilden av badhusbadande är något glorifierad. Det första som (alltid) slår mig när jag kliver ut från omklädningsrummet är hur SATANS kallt det är. Och hur ännu kallare det kommer vara i vattnet. Nu var det emellertid rätt varmt i bassängen. Vi plaskade runt, åkte rutschkana på tid och (favoriten) bubblade :)

Har jobbat rätt mycket nu. Skedde ett smärre missöde igår, jag och en kollega klantade till oss. Hehe. Det är ju inte meningen att man ska glömmas bort i ett lunchrum liksom…*oups*

Det juridiska grupparbetet är nu inskickat och ska redovisas till veckan, sedan är det bara (bara och bara, yeah right…) tentan kvar. På den kursen vill säga. Konstaterar det jag alltid konstaterar vid grupparbeten, det är jobbigt att vara språkpolis. Jag känner mig nitisk och det är inte min mening, men det SMÄRTAR mig att se felaktiga meningsuppbyggnader, språkfel, särskrivningar osv. (Med risk för att bli uthängd så snart jag själv skriver fel.) Så försöker man på ett diplomatiskt vis ge uttryck för viljan att rätta allas texter innan inlämning för att slippa stå för ett skolarbete värdigt en 14-åring (nej det där sa jag inte) och det är inte det enklaste…

Imorgon missar jag det fantastiska med att sitta på en filt i ett blött gräs med vinden i håret (=håret i ansiktet, stort irritationsmoment) och alkohol/mat spilld över kroppen. Valborg i år blir mys med solstrålen. Festande kommer och går, bebiskärlek består :)

Åh…Nu spelas Lady in Red. Weeee! Dansrep om 90 minuter. Tillbaka till Bourdieu och hans kapital som reproduceras runt runt runt runt runt…

NU: Då var kl 20.00, nu är den drygt midnatt och jag är dundertrött. Saknar mitt sovsällskap men lär somna bums ändå.

No comments: