Sunday, February 15, 2009

Paus i nattplugg

Det var ett tag sedan men nu är jag tillbaka - i det nattliga plugget. Går faktiskt bra, trots lite alkohol i kroppen, att det är lördag OCH Alla-hjärtans-dag.

Och apropå den måste jag ju berätta för alla er hur mycket jag tycker om er. Ja alltså för er som jag verkligen tycker om. Ni andra kan bortse från detta: Kärlek & Värme till er, vad vore livet utan en bunt nära bundsförvanter?

Har haft två mycket bra dagar. Solariesolning, fika, dansaerobics och kvällsmys igår med massor av skratt. (Med favoriterna i Sjöstaden: Brorsan, svägerskan, bebisen, Sara & Marcus - en fin skara!) Bodypump, badminton (!) och Melodifestivalen ikväll. Dessutom är mamma här på besök i helgen.

Toppen alltså!

Alla-hjärtans-dagen har gått mig rätt så obemärkt förbi förutom den lyxiga chokladen jag fick av svägerskan, och present från mamma. Passar på att ge en eloge till Karin (svägerskan) som verkligen är så...så bra! Hon donar och fixar och sköter allt utan att någonsin klaga. Alltid får jag låna snygga kläder av henne. Alltid finns det kaffe. Och så ger hon presenter :) Kramus fina...

Ikväll har Chrissan haft fest i Uppsala, jag tackade tyvärr nej men jag hoppas verkligen att ni har/har haft det roligt! Tänker på er precis i detta nu :) Håller tummarna för att ni singlar får ragg, hela högen... ;)

Imorgon vankas färdigskrivande av PM, dansaerobics och dansrep. På fredag har jag & Sara reunion med underbara Perelligänget (de som vi uppträdde med på Pride i somras) då vi ska uppträda på en klubbpremiär. Det ska bli fantastiskt roligt att få träffa dessa underbara människor igen. (Framledes, bakledes, sidledes och åt alla dess håll ;))

1 comment:

Anonymous said...

Åh, tack gumman, vad snäll du är :0) Kramus! Apropå ingenting så gillar inte din dator stavningen på kramus..och nu blev det rött igen!