Thursday, January 21, 2010

Tandläkarintrång

I det här tempot kommer livet passera förbi j-igt snabbt. Sjukt. Ambitionen att bara jobba åtta timmar om dagen, kontorstid, den kan jag kyssa goodbye. Jesus.

Dagen startade jag genom att låta en tandläkare spruta/skölja under tandköttet som täckte en inflammerad visdomstand. Jag får ont bara jag tänker på smärtan. Så nära att börja storböla bland folk har jag nog aldrig varit. Käkarna bokstavligen darrade när jag skulle betala, innan jag finally fick släppa loss inne på toaletten. Icke att rekommendera alltså.

Ser framemot helgen mängdeliga. (Ett ord? Annars ett nytt ord!) Nej vänta, jag ser framemot min långa semester som jag en vacker dag tänker ta ut.

Tack ni som röstade i tävlingen! Jag är nöjd över att jag blev uttagen, stolt över mig själv över att jag vågade tävla (never done before) och att jag mer och mer struntar i "Men guuhuuud, vad ska ALLA DE ANDRA tyckaaaaa...". Däremot missnöjd över upplägget på röstningen, slarvet i de flestas video-/ljudsynkning och att jag inte vann ;)

Ta med datorn hem, ta inte med datorn hem, ta med datorn hem, ta inte med datorn hem......

Nya bloggen kommer så snart jag hinner!

1 comment:

sara said...

Hello there busy business Woman ;)Jag är också stolt över att du tävlade <3 Du är lika mycket vinnare som alla andra i den där tävlingen! Och jag tycker faktiskt synd om de som ska tävla nästa helg, pinsamt! Tävlingen söööög!!! Var var det för jävla röstningssystem. Skärpning Nike till nästa år!

Kram från en apis till en annan!