Sunday, January 3, 2010

2009 goes 2010

Jag tänkte inte. Men så läste jag Chris helt sjukligt ambitiösa genomgång av det gångna året. Inte f*n tänker jag vara sämre än så! Jo det är klart jag kommer vara sämre, men jag gör ett försök.

2009 var väl inte guld och gröna skogar direkt. Efter att ha haft det fuck´ntastic utomlands, rätt och slätt, kom jag tillbaka till årets depparperiod: Januari, februari, mars. Men nu struntar vi i det. Vi tar höjdpunkterna. Eller nej, låt oss kalla det ett utplock. Jag lovar att jag pysslat med fler saker än nedanstående år 2009.

Jag började med att festa järnet på Marie och Kalles nyårsfest. Så här såg jag inte ut vid midnatt men fem timmar innan: Resterande del av januari ägnade jag åt att partaja lite till, gruva mig inför skolstart, köpa en enormt dålig mobil (Tack för tipset Per, TACK!), pendla till Uppsala och mysa med min älsklingsbebis. Om jag inte minns fel hade min kära vän Elin examenskalas i Uppsala :) Månaden avslutades med NIKE-konventet. Troligen årets bästa helg.I februari startade Melodifestivalen. Jag hade extrem skolångest, större än vanligt eftersom jag hade softat i solen i ett halvår och glömt allt vad prestationskrav hette. Jag och Sara körde vårt första Paradisegig med våra favouritegays. Lätt skrämda av hysteriska fans.Mars kom och min brorsdotter, tillika guddotter, döptes.Jag fick en stor j-a blåsa på min underläpp som skulle komma att stanna respektlöst länge. I mitt huvud eskalerade dimman. Men så hade jag tydligen en guldhelg. Vi hade storfest på Lappis.Icke att förglömma: Jag och mamma åt en sagolikt god middag på La Famiglia på Kungsholmen. Note to self: Gå dit igen. Omid hade ett dansevent också. Weeha, dans! Mars alltså, en hel del skoj och fest, men att jag skrev mental svärta i ett inlägg säger väl en hel del.

April. Jag tror jag började köra rätt hårt på gymmet. Påsken firade jag med att kräkas mitt i natten. Det stoppade mig dock inte från att nattklubba. Verkar ha blivit en hel del festande denna månad med. Jag som trodde att det bara var plugg och jobb som gällde 2009, vilket lurendrejeri. Ni får klara er utan bilder.

Maj startades med danskonvent med Omid.Mer show på Paradise.Reunionhelg i Sundsvall. Älskade Maria var hemma helgen till ära :)Mamma gav mig lila strumpbuxor till festen, hehe. Jag tittade på fantastiskt duktiga löpare på Stockholm Marathon. Stekhett!Samma dag överraskade vi Per i Uppsala :)Juni och sommar med den! Efter att ha besökt Fjäderholmarna körde jag och Josie igång en tredagars. Fy tusan så roligt vi hade den helgen. Först Café Opera. Min rumpa var rätt bra trimmad vi den tidpunkten.Kvällen efter Rose med J, Maria & Co.Slutligen poledancing och cocktailparty med världens snyggaste vänner.Sedan åkte jag till Gotland med min familj. Allt var finemang förutom vädret. Midsommar i Sundsvall var klockren. Familj och bästa vänner.Jag dansade med PUMA på Volvo Ocean Race. Grymt roligt.Lite mer poledancing, bubblande på en takvåning på Söder och sedan 10-kampsfest.Äntligen juli och en veckas semester. GRYMT bra var den. Grymt. Alla mina nära på ett och samma ställe, och solen strrrråålade. Och så fest. LYCKA. Resten av juli var jag på Britneykonsert med Josie, showade, firade svägerskan på Gröna Lund :), grillade, dansade och åkte till Helsingfors.Månaden avslutade jag genom att campa hos en storkändis. Weeeeha.

Augusti. Sol, bad, kräftskiva. Blev kidnappad till Tom Tits :) Körde hårt på hinderbanan.September (nu är jag less på att skriva den här rapporten.) Jag fyllde år och hade sportfest. Jag var på Supersaturday. Jag och Saris var discodivas på Paradise.Oktober. Afterwork på ett vitlöksställe, besök på Naturhistoriska och överraskningstrip till Örebro med 11 andra galningar. Förutom gäspningar och dåligt samvete vill säga.

November. Och december. Mycket som hände, min ork är slut.

Jag rensade precis min mobil. Läste alla fina meddelanden. Det slog mig hur tacksam jag är över att ni finns. Ni som har funnits där, ni som skrivit fina saker...Tack! Ni vet vilka ni är, jag älskar er trots att jag kanske inte alltid visar det. Ibland stöter man bort när man borde göra det motsatta.

Inför 2010: Ta ingen skit. Sätt dig själv i första hand, det är först då du är kapabel att ge till andra. Våga vara själv. (I was told ;))

Ååååååhhhh....LETS GO!

1 comment:

saris said...

Åååå ser ut som att du haft ett mycket händelserikt och ganska härligt år =) Fan, ska jag också orka följa ditt och Chris exempel!

Puss JossisApis!