Wednesday, June 3, 2009

(slyna på)

Det värsta är att det första jag tänkte när jag läste det här är Åh fan. Vilken miss. Man ska tydligen hålla på sig, vara fina flickan för att killen inte ska dumpa en.

Turligt nog läste jag detta direkt efteråt och andades ut. Terri sätter huvudet på spiken.

Så j-a dumt. Jag blir alldeles matt. Killar ska alltid vilja ligga och tjejer ska alltid övertalas. Killen ska försöka ett visst antal gånger tills tjejen slutligen ger med sig. Som en service till killen, sex just for you.

Nej, för det finns ju inte en chans i världen att tjejen också vill? Tredje, andra eller till och med första dejten? Eller, kors i taket, att killen vill vänta?

I min, och mina vänners värld, är det första puckots syn på kvinnor VS män bullshit. Precis lika självklart att jag kan bli rik, chef, ha en cool sportbil eller skaffa mig en grym karriär är det att jag ska få ligga hur jag vill. Trots att jag är tjej. Och fin flicka.

Det kan hända att killar tröttnar. Men då hade de troligtvis gjort det förr eller senare i alla fall. Och då finns det som bekant andra fiskar i havet som vill ha dig ´til the end of the road.

No comments: