Sunday, March 21, 2010

Äntligen redo för 2010

Jag vet inte vad det var som gjorde att jag fick tillbaka energin. Antagligen är det att våren är på inkommande. Jag drabbas av en vinterdepression årligen mellan januari och mars, detta år har jag antagligen haft för fullt upp för att ens vara medveten om det.

Så, ljuset ute gör sitt. Eller så var det bokningen av en solresa till Egypten som gav mig tillbaka livsglädjen. Eller att jag började umgås med mina vänner igen, i alla fall ett par. (Man måste börja någonstans. Elin, Sara...puss.) Eller att jag numera sitter i ett ljust, nyinrett hem. Eller att jag häromdagen fann mig själv tävla på Talang 2010:s scen... ;)

Då gör det inte så mycket att jag ska åka till jobbet om 30 minuter och göra nytta en söndag. Jag och min käraste bordskamrat ska en gång för alla avverka to-dos. Klar blir man aldrig så den ambitionen insåg jag snabbt att man får lämna därhän. Beskedet att jag denna månad får den högsta teambonusen gav mig en energiboost.

Då kör vi då. 2008 - Grymt år. 2009 - Bottenskrapsår. 2010 - Ja, jag och Sara insåg faktiskt att 2010 kommer bli ett fantastiskt år, who knew. Planeringen har börjat och det ser riktigt bra ut ;)

Nästa gång får ni läsa här istället: http://itsallabouttheinstallning.blogspot.com/.

Emmy - Aldrig har jag älskat en liten varelse så mycket som jag älskar dig. Den som någonsin gör dig illa ska jag skicka rakt in i helvetet, vare sig det är en attackerande hund, en elak unge på dagis eller en snorvalp till kille som sårar dig. Faster is your trooper!

6 comments:

sara said...

Lovely to have you back my dear <3

Jag känner precis det du skriver tror jag. Jag har fått tillbaka glädjen och känner att allt kommer bli bra. Talangjakten har nog en stor del i det hela. Upplevelsen sa mig att inte ta livet på så stort allvar kanske ;)

Puss på dig min älsklingsapis!

ella said...

Love you vännen!!

Anonymous said...

VÅRKÄNSLOR....

ENERGI....

NU köööör vi....2010...!!!

Are u ready to party!!!

anna-lill said...

Va roligt!
Ser ju här att du också var med, men vart var du på slutaudition? Ser fram emot att se ert framträdande :)

Sus said...

Haha, men titta! Min skolkompis Malena =)

Linda said...

Jaa jag såg dig nog igår!!! Alltid lika snygg :)) Hoppas allt är bra med dig.. *kramis*